✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Wanneer je werkzaam bent in de agrarische sector en veelal rundveemest gebruikt voor akkerbouw, kun je deze mest het best kopen bij een gerenommeerde mesthandel. Logimest, gevestigd in De Krim, in Noordoost-Nederland, is een leverancier van een breed scala aan meststoffen in verschillende hoeveelheden, waaronder rundveemest. Al vele landbouwbedrijven in de omgeving van Overijssel en Drenthe vertrouwen dan ook op onze expertise.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Rundveemest kopen bij een betrouwbare leverancier

Er zijn veel agrariërs die besluiten rundveemest voor hun landbouw te kopen. Dit komt omdat deze mestsoort, net als varkensmest, een hoge voedingswaarde bevat. Hierdoor wordt de kwaliteit van je gewas optimaal gewaarborgd. Wanneer je rundveemest aanschaft bij een betrouwbare leverancier in mestproducten, ben je ervan verzekerd dat je jouw gewas de juiste verzorging biedt.

Ontvang persoonlijk advies

Wil je graag kwalitatief hoogwaardig rundveemest of andere bemestingsproducten kopen bij dé mineralenleverancier uit Overijssel? Dan kun je met een gerust hart terecht bij Logimest, gevestigd in De Krim, Noordoost-Nederland. Wij voorzien je ook graag van advies over de beste mestsoorten voor jouw gewassen. Heb je specifieke vragen of behoefte aan advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar (0575) 55 38 43, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@logimest.nl.

Meer informatie over Rundveemest kopen?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.