✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Wanneer je paardenmest van de beste kwaliteit wilt kopen, doe je dit natuurlijk het liefst bij een betrouwbare, ervaren leverancier. Logimest, gevestigd in De Krim, nabij Drenthe en in Overijssel, staat bekend als een gerenommeerde leverancier van allerhande meststoffen in de omgeving van Noordoost-Nederland. Wij bieden dan ook een ruim aanbod aan van echte kwaliteitsproducten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Paardenmest en andere soorten mestproducten kopen

Er bestaat een grote verscheidenheid aan bemestingsproducten, waaronder dierlijke meststoffen. Veel agrariërs kiezen ervoor om een dierlijke meststof, zoals paardenmest, varkensmest of rundveemest te kopen, aangezien deze mestsoorten een hoge voedingswaarde bevatten, wat de gewassen ten goede komt. Een andere – en ietwat duurzamere – optie is het gebruik van organische mest. Naar welke meststof jouw voorkeur ook uitgaat: Logimest, gevestigd in De Krim, is dé mineralenleverancier in de omgeving van Noordoost-Nederland waar je op kunt bouwen.

Ontvang persoonlijk advies

Wil je graag paardenmest kopen bij een gerenommeerde leverancier van organische en dierlijke meststoffen, zoals paardenmest? Heb je een specifieke vraag, behoefte aan persoonlijk advies of ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar (0575) 55 38 43, een e-mail te sturen naar info@logimest.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Meer informatie over Paardenmest kopen?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.