✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Organische meststoffen worden tegenwoordig veel gebruikt in de agrarische sector in Overijssel en omgeving. Op deze manier kun je jouw gewassen bemesten, zonder het milieu al te veel te belasten. Logimest uit De Krim, is dé leverancier van organische stof in verschillende varianten. Ontdek ons ruime assortiment aan organische meststoffen direct.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Een ruim assortiment aan organische meststoffen in Overijssel

Zoek je al een tijdje naar een leverancier van een goed werkende organische stof? Zoek niet verder! In ons ruime assortiment met organische meststoffen vind je zeker de organische stof of meststof die het best past bij jouw gewassen in omgeving Overijssel. Natuurlijk geven wij je hier als dé leverancier van organische stof ook graag persoonlijk advies over. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij altijd de juiste organische meststoffen bij jouw gewas kunnen vinden. Je kunt een kali meststof zoals NK Plus kopen, maar ook vele andere organische en niet-organische meststoffen vind je in ons ruime aanbod in Overijssel. Je kunt zo altijd de juiste meststoffen vinden, wat jouw gewas ook is. Wist je namelijk dat het belangrijk is dat je kiest voor de juiste meststof? Als je niet voor de juiste meststof kiest, kan dit schade aan jouw gewas veroorzaken. Om dit te voorkomen, win je het best goed en professioneel advies in van dé leverancier van organische stof.

Doe een aanvraag voor het kopen van jouw organische meststoffen

Wanneer je organische meststoffen wilt kopen bij onze mesthandel in De Krim, Overijssel, dan gebeurt dit vaak in grote aantallen. Daarom neem je van tevoren het best even contact met ons op, dan bekijken wij hoe we je als leverancier in organische stof het best kunnen helpen. Dit is mogelijk door te bellen naar (0575) 55 38 43, ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@logimest.nl.

Meer informatie over Organische meststoffen kopen in Overijssel?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.