✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Wil je je gewassen op een milieuvriendelijke manier bemesten en ben je hiervoor op zoek naar een gedegen mineralenleverancier nabij Overijssel of elders in Noordoost-Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Logimest. Er zijn nog veel meer kunststoffen dan mineralen te vinden in het ruime assortiment van dé mineralenleverancier uit De Krim, Overijssel, die ook levert in de rest van Noordoost-Nederland. Zo kun je je bedrijf op een goede manier voortzetten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dé mineralenleverancier voor Noordoost-Nederland uit De Krim, Overijssel

Je vraagt je misschien af waarom de mineralen en andere meststoffen van Logimest zo milieuvriendelijk zijn? We vertellen je er graag alles over. Het grote voordeel van onze mineralen en andere meststoffen is dat deze veel minder milieubelastende stoffen uitstoten in vergelijking met natuurlijke meststoffen. Op deze manier heeft u makkelijk en snel milieuvriendelijke meststoffen in huis. Dat scheelt ook veel mestadministratie. Minerale produceren vereist minder water en natuurlijk materiaal dan het houden van vee. Dat maakt de productie ne het gebruik milieuvriendelijk. Wij leveren moderne bemestingsmaterialen, zoals mineralen, stikstof en NK-meststof.

Vraag naar alle mogelijkheden

Als dé mineralenleverancier van omgeving Overijssel biedt Logimest verschillende mogelijkheden wat betreft het leveren van mineralen en andere meststoffen in Noordoost-Nederland. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Bel dan naar (0575) 55 38 43, neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of e-mail naar info@logimest.nl.

Meer informatie over Een geavanceerde mineralenleverancier in Overijssel?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.