✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Wanneer je mestafzet wilt laten uitvoeren door een ware, betrouwbare professional in het vak, staat Logimest uit De Krim, in Overijssel en nabij Drenthe, voor je klaar. Van transport tot verwerking: wij nemen je graag alle taken uit handen, zodat jij tijd en energie overhoudt voor jouw core business. Wel zo handig! Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van mestdistributie, zijn wij dan ook de aangewezen partij om in de arm te nemen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mestafzet door een betrouwbare mesthandel in regio Overijssel en Drenthe

Besluit je Logimest in te schakelen voor het afvoeren van mest? Dan kun je er van op aan dat dit op zeer deskundige wijze wordt uitgevoerd. Wij bieden een brede dienstverlening aan van hoogwaardige kwaliteit en werken dan ook te allen tijde volgens huidige wet- en regelgevingen. Naast dat je ons in kunt schakelen voor diensten, zoals mestafzet, in de wijde omgeving van Drenthe, Overijssel en de rest van Noordoost-Nederland, staat Logimest bekend als een gerenommeerde mesthandel die een scala aan meststoffen aanbiedt. Denk hierbij aan mest voor kringlooplandbouw voor een duurzame akkerbouw, zoals kali meststof.

Informeer naar onze dienstverlening

Wil je graag jouw mestafzet uit handen geven aan een professionele mesthandel uit de omgeving van Overijssel en Drenthe? Logimest, gevestigd in De Krim, ontfermt zich graag over jouw mestdistributie. Heb je vragen over de afvoer van mest? Of wil je graag meer informatie omtrent onze andere diensten, zoals mestadministratie of mestverwerking? Neem gerust contact met ons op, dan voorzien wij je graag van alle informatie. Bel naar (0575) 55 38 43 of stuur een e-mail naar info@logimest.nl.

Meer informatie over Mestafzet in Overijssel?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.