✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Kringlooplandbouw is tegenwoordig een hot item in de agrarische sector, dus je wilt waarschijnlijk een goede en milieuvriendelijke mest voor jouw akkerbouw in Overijssel gebruiken. Bij Logimest vind je verschillende soorten mest voor allerlei vormen van akkerbouw. Deze organische en dierlijke mest zijn veelal milieuvriendelijk en dus ook geschikt voor de kringlooplandbouw bij jou in Overijssel, waarbij de kringloop van stoffen gesloten is. Ontdek alle mogelijkheden voor mest in jouw akkerbouw in bijvoorbeeld De Krim.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Welke mest kies je voor jouw akkerbouw in omgeving Overijssel?

Er zijn steeds meer varianten mest voor de akkerbouw in en nabij Overijssel. Voorheen gebruikte men meestal dierlijke mest, maar tegenwoordig gebruiken steeds meer agrariƫrs de milieuvriendelijke organische mest. Maar wist je dat kunstmest ook veel voordelen met zich meebrengt? Want kunstmest kan namelijk geheel naar de behoeften van verschillende gewassen worden aangepast. Op deze manier is er voor ieder gewas de juiste mest. Ook wanneer je aan kringlooplandbouw doet, kun je zo voor de juiste mest kiezen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan adviseren wij je uiteraard graag. Wij hebben jarenlange ervaring waarin we veel kennis hebben opgedaan. Dit stelt ons perfect in staat om je te voorzien van persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (0575) 55 38 43 of vul ons contactformulier in. Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook, stuur deze dan naar info@logimest.nl. Op deze manier helpen we je zo snel mogelijk aan de juiste mest voor jouw akkerbouw in omgeving Overijssel. Ontdek al onze mogelijkheden, ook als je mest zoekt voor het uitvoeren van kringlooplandbouw in bijvoorbeeld De Krim, Overijssel of elders in Noordoost-Nederland. Zo kun je op een milieuvriendelijke manier landbouw bedrijven.

Meer informatie over De beste mest voor alle vormen van akkerbouw nabij Overijssel?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.