✔ De toekomstige kunststofvervanger
✔ Totale persoonlijke aanpak
✔ Afspraak is afspraak

Als handelshuis in mineralen (mest), houdt Logimest in De Krim zich onder meer bezig met de levering van mestproducten, maar ook het afvoeren hiervan in opdracht van veehouders uit de wijde omgeving van Overijssel, Drenthe en de rest van Noordoost-Nederland. Logimest is een samenwerking tussen Baks Loonbedrijf, Eijsink-Ankersmid, Korenblek en Hulter (Bio Verwerker Anerveen) en biedt te allen tijde een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan. Wij maken hierbij gebruik van de transportcapaciteit van onze aandeelhouders en hebben afspraken met andere distributeurs.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mest afvoeren door een professional uit regio Overijssel en Drenthe

Of je nu interesse hebt in het aanschaffen van meststoffen, zoals paardenmest, of jouw mestdistributie uit handen wilt geven: Logimest staat voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring in het afvoeren van mest, zijn wij bij uitstek dé mesthandel in de omgeving van Drenthe en Overijssel die je van A tot Z ontzorgt. Wij beschikken over de juiste expertise om aan al de eisen van onze klanten met betrekking tot mestdistributie te voldoen. Van transport tot verwerking: wij nemen het gehele proces graag uit handen.

Profiteer van onze uitgebreide dienstverlening

Wil je mest laten afvoeren en wil je daarvoor gebruikmaken van de ervaring en kennis van een betrouwbare mesthandel, gevestigd in de buurt van Drenthe en in Overijssel? Logimest in De Krim biedt een ruim dienstenpakket aan. Heb je een specifieke vraag over mestafvoer? Of wil je meer informatie over onze andere diensten, zoals mestadministratie en mestverwerking, of de producten uit ons aanbod aan meststoffen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar (0575) 55 38 43 of stuur een e-mail naar info@logimest.nl.

Meer informatie over Mest afvoeren in omgeving Overijssel?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.