NK Plus is de benaming voor onze hoogwaardige meststof. NK Plus, de dunne fractie van gescheiden mest, bevat per ton meer stikstof en kali ten opzichte van fosfaat dan gangbare dierlijke meststoffen. Het product heeft als doel de fosfaat- stikstofverhouding te vergroten van 1-op-2 naar minimaal 1-op-3,5. Met een goede NK Plus leverancier behaal jij ook deze positieve resultaten.

NK Plus van dé leverancier voor jouw meststof

Logimest is al jarenlang dé leverancier van NK Plus. In dit product bevindt zich volgens de laatste gemiddelde analyses per ton:

  • 1,5 fosfaat
  • 6,8 stikstof
  • 7,0 kali
  • Het droge stof gehalte zit op 5,1%

NK Plus geeft na de eerste gift minimaal dezelfde opbrengst als kunstmest. Ook de stikstofopbrengst is gelijk of hoger en ook in vervolgsneden is nawerking zichtbaar.

Met deze meststof kun je de toekomst aan!

Veel landbouwbedrijven lopen met hun bouwplan vast op de huidige fosfaatnorm. Door te werken met een mengeling van NK Plus en varkensdrijfmest ontstaat er een mooie, werkbare meststof. De fosfaat gehalten in NK Plus zijn laag terwijl de stikstof- en kaligehalten juist hoog scoren. Een aanvulling met NK Plus creëert een totale bemesting dat inhoudt dat er per saldo meer ton per hectare aangewend kan worden. Kortom, NK Plus meststof biedt voor veel boeren een uitkomst, mede omdat er per hectare minder kunstmest aangewend hoeft te worden. Zeker als je NK Plus aanschaft bij een goede leverancier zoals Logimest.

Vraag om prijsinformatie en advies

Bent je geïnteresseerd in dit product, neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers voor een passend advies en actuele prijzen. Ook helpen wij je graag met bijvoorbeeld je mestadministratie. Je bereikt ons bedrijf door te bellen naar (0575) 55 38 43. E-mailen mag ook, naar info@logimest.nl.

Meer informatie over NK Plus?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, dan kunt u hier een vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.